Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska snart vandra härifrån



och


jag känner ingenting alls


utom


rädsla


Hur ska jag kunna lämna Dig


Vem ska ta hand om Dig nu



men



Det är bara


min kropp


som ska vandra



Min själ


ska stanna hos Dig


för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 608 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-05 09:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Känslosam att läsa, svår att lämna ...orden stannar kvar..de är vackra men oändligt sorgliga...
2008-06-05

    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt som griper tag i läsaren
från en rad till nästa
med ett budskap så stort
att man stannar till

och det är en tröst att veta
att själen efter någon som går
finns kvar ändå
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Det primära är var man skall tillbringa evigheten.
2008-06-05

  mare VIP
...det är ju så, det jordiska ska försvinna, vår kropp,........men minnen
av personens närhet.......
2008-06-05

  Quasimodo
Fint och kärleksfullt i dessa tankar och ord !!!
2008-06-05

  anits VIP
Vackra unerbara ord
2008-06-05

  Carola Zettergren
Vackert!
2008-06-05

  Havsbris
de sade redan allt,
du berör alltid på
en speciell sätt!

Ibland behöver man
lämna kroppen och
vila själen...

på andra sidan, kan
man göra motsatsen...

vilka som helst, minnen
finns kvar och man kan
aldrig glömma den man
älskar...

trevlig resa till din inre,
och när kroppen får
sjäelen tillbaka, hoppas
i harmoni!!! ;o)
2008-06-05

    eva m h
Berörande avsked!
2008-06-05

    Lindizz
Väldigt fina starka rader.
2008-06-05

    Melona
Din diktning träffar alltid på ett speciellt ställe inuti,
där det gör ontvackert
2008-06-05

  Dude
Nu skapar du tårar och berör så djupt in i själen.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic