Aj,aj,AJ!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj,aj,AJ!!




Hellre än(6)

Hellre så illa TVUNGEN

 

än en spark på lilla pungen...




Fri vers av Kalle.O
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 14:12



Bookmark and Share


  Blåbäret
Menar du spark eller spark (som man åker på vintern)?
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O