Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu - Du är Jag och Jag är Du





När

ditt hjärtats spegel

blir

ren och klar


Kroppen och själen

fylls med ljus


Din ande

förenar sig

med

min ande



Nu



Du är Jag


och


Jag är Du


i


Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 652 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-06-05 15:15



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert


Kram
2008-06-07

  häxanmara
Ja vad ska man säga mer än
att denna text är vacker..
2008-06-06

  Ronny Berk
som i en spegelbild den tvåsamhetens förening...kroppen, själen och...
2008-06-06

    JJ VIP
Vackert lovande! Mvh. JJ.
2008-06-06

    Mr.painter
Jättefint
2008-06-05

  mare VIP
...vackert skrivet.........
2008-06-05

  Havsbris
Comsummated and
complete...

när två blir ett i detta
öandliga och andliga,,,

djupt och maktfull!
2008-06-05

  Quasimodo
Du är Jag /och / Jag är Du / i / Allt , ja vad ska man mer säga, det är Allt !!!!
2008-06-05

  anits VIP
Vackert
2008-06-05

  Louise. J
Otroligt.
2008-06-05

  Nasrin
mycket stark andlig! vackert!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic