Vaka över mig...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaka över mig...




Längtan

Hungrar efter mer av din nåd

skänk mig liv i överflöd

Min längtan är ivrig och bråd

vill ha mer av livets bröd...

 

För mig till porlande klara vatten

stärk min vilja och min tro

Led mig ut ur den svarta kalla natten

värm mig och stilla min oro

 

Hjälp mig att se din vilja med mig

låt mig få höra din röst

Se mig i tider när jag behöver dig

var mitt hjärtas tröst

 

Ta min tro till en högre nivå

stilla min hunger efter mer

Ge mig din ande och hjälp mig förstå

vad det är jag får, men inte ser 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-05 21:16



Bookmark and Share


  genni VIP
...du blir bara bättre och bättre, jättefint skrivet...APPLÅD...
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
En helt underbar bön som anstår en pilgrim.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O