Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart lov, men endå en massor av tankar, tankar som inte ens värmen kan smälta bort


Det finns alltid där, som ett tjockt lager smuts över världen.

Jag är hög på sol och lycka

Men endå så jävla rädd

Tänk om jag gör fel?






Ångesten tar aldrig semester




Fri vers av xEvviie
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-06-05 23:45



Bookmark and Share


  Andunelen
Intressant text. Avslutningsfrasen är bara bäst!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie