Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa små saker, som slutar i en summa. Alla dessa små saker, som beskriver varför, och hur, jag vet.


Dessa små saker

För att när jag sitter i soffan,
Vet jag inte vad jag ska göra av händerna
När ditt huvud inte vilar i mitt knä.

För att varje natt innan jag somnar,
Minns jag
hur dina armar brukar hålla om mig.

För att varje gång jag ser sammanflätade fingrar,
Blir jag avundsjuk
För att jag inte får fläta mina fingrar med dina.

För att varje gång jag hör en sång om kärlek,
Tror jag att varje ton
Handlar om just dig.

För att varje gång jag träffar dig,
Rusar hjärtat
Som om det vore första gången.

För att varje gång jag ser en vacker solnedgång,
Tänker jag hur underbart det hade varit
Att se den med dig.

För att när jag är med dig,
hos dig
Är jag som allra lyckligast.

För att även om jag inte får,
hoppas jag ibland
på dig och mig.

För att när jag tänker på allt detta,
Vet jag
Att det är därför jag älskar dig.









Övriga genrer av Kaylie
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-06-06 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie