Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart i vaket tillstånd

 

Tiden står still

i nattens månsken

 

Månskensljus bäddar

kärlekens hetta under

trädet

 

Smeker ömt med

ljus och kärlek

 

Löven gungar

mjukt och lent

 

Andarna viskar

ta varann

 

Trummorna spelar

 högt våra namn

 

Kännslorna bränns

in i kroppen

 

Svalka mig

med slangen

 

 Nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-06 01:08



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
va fint ^_*
2008-06-10

  Ronny Berk
vackerhet poesi som söker svalkans viskande smekningar...till rythmen av pulserande trumspelor...tycker om den...ja...
2008-06-06

  Lyckohäxan Enediel
Fasen va läckert! =)
Gillar varenda rad...fint skrivet!
2008-06-06

  Sladjana Zubcevic VIP
VACKERT
2008-06-06

  Lejonhjärtas poesi
Härlig passion, sensualismen ångar erotiskt skönt när \"Månskensljus bäddar kärlekens hetta under trädet\" - ja här kan vi i ordets rätta bemärkelse prata om Älskog!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara