Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
for your eyes only


Livesändning från vardagsrumssoffan


Webkamerans snedvridna perspektiv
ger inte en rättvis bild av mig och mitt
men jag kan enkelt vinkla den lite hur du vill

Här är lite stökigt, som du ser, men jag gillar att omges
speciellt av dem som betyder
Jag har en elefantvattenkanna och många gröna växter

På mitt bord står ett glas rött
som anspelar på mitt kulturella jag
men också min uppskattning för det goda

Jag antar att det ej går att missa
tavlorna, skivorna eller gitarren i hörnet
föreställ dig, jag är sången och musiken som spelas

Ser du, jag ler, gissa åt vem
Nu dansar jag, nu gäspar jag, nu vinkar jag till dig
Hoppas du fått en liten inblick i mig




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-07-01 11:08



Bookmark and Share


  Nic
Vinkar tillbaka, kul text *L*
2005-07-02

  madinsane
och där ligger en gammal bortglömd strumpa.. och den där mattan borde få sig en omgång med dammsugaren.. för att inte tala om dammskikten som gömmer tv:n.. bananskal hör dessutom inte hemma under vardagsrumsbordet..

nädå.. flåt..
du är en snirklare.. och du snirklar väldigt väl!

tack för att du delar med dig. nu vet jag precis hur du bor ;)
2005-07-01

    ej medlem längre
gillar denna skarpt... snyggt gjord som tusan..
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP