Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakläxa i Livets skola


Livets skola har gett mig bakläxa


Måste börja om småskolan
i några ämnen


Självrespekt
Självförtroende
Lek och idrott
Sorglöshet
Framtidshopp


Ska plugga hårt hela sommaren
Tar nog även ett par extralektioner, 
i skratt och dans,
kan vara bra att ha i livets meritlista


Hoppas ta min examen framåt hösten




Fri vers av Nic
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-07-01 12:26



Bookmark and Share


  Almaz
Finurligt skrivet.. som berör ett viktigt ämne! Jag hoppas du lycka ta din examen :) Du är inte ensam om att få bakläxa.. Vi är nog många!
2005-07-02

    Idun 1
Ja! Annars är du varmt välkommen till min
etta i höst, det är 20 elever med dig blir vi 21 :) Lycka till!
2005-07-01

  stella
Åh, helt underbart!!En riktig må-bra dikt fast den handlar om kantstötthet. Stressa inte bara!
2005-07-01

  Daniel_78 VIP
det var roligt formulerat!
gillar speciellt lek och idrott!
2005-07-01

    vilsen
jättebra ! och tur att det finns komvux ;) lycka till !
2005-07-01

  Amy (F)
Lycka till :)
2005-07-01

    judas ifrån hemavan
lycka till!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic