Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kär, ljusår iväg.



Ordet kär är extremt långt ifrån mitt vokabulär

för denna gång jag tidigare utbringat detta ord

fick jag uppleva hjärtlig missär

låt oss säga att jag nu känner mer empati för dessa i tragedi

en ensammhetens vajande figur med falskhetens nedslagena leende






Fri vers av Karl Springe
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 11:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJAJ bränd i kärlek!Bra beskriven känsla!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe