Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycka 100 procent


Jag suger åt mig dina tårar
baddar dina kärlekssår

jag är lycka 100 procent, baby


Som en fjäder vilande på moln
förbi mina dagar passerar

fri från livets bördor



Jag är gud av bomull
okrossbar för världen




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-07-01 12:59



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Wieee.
"gud av bomull
okrossbar för världen"

full pott :))))
2005-07-05

  swimsus@gmail.com
Fenomenalt....Grymt med "Jag är 100% lycka "baby"...***U damn right!!* asbra!
2005-07-02

  Daniel_78 VIP
se den som skippad, tack för kritiken
2005-07-01

  madinsane
gud av bomull, minsann..
vajjert!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP