Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara så att man kan känna samhörighet med någon man aldrig har träffat eller ens pratat med...?


Skrivarvänner

Vi är ganska lyhörda som människor och känner ganska omgående i ett möte om människan du har framför dig passar in i din samling som potentiell vän eller inte, men kan det verkligen vara likadant med människor man aldrig har träffat??

Själv har jag väldigt svårt att släppa folk inpå livet av olika skäl och är oerhört reserverad i möten med människor och håller dom gärna lite på distans...

Ta t.ex skrivarvänner...

Jag har för tillfället sju stycken(som jag valt själv) och har varit medlem på Poeter i drygt tre månader. Under tidens gång har jag (omedvetet) byggt upp olika känslor och bilder av/för dessa människor och till vissa faktiskt fått en bättre relation till än många i min omgivning kan jag tycka. Skulle ljuga om jag sa att jag INTE var nyfiken på vad ni är för "snubbar" egentligen men är rätt nöjd med att ha er på distans faktiskt(känns tryggt på nåt sätt)kanske för att slippa vara orolig för att göra nån besviken,vad vet jag?

I en liten hyllnig till mina skrivarvänner säger jag iallafall..,

Är GLAD över att ni finns!!

Tack...

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 15:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sällan har jag läst en sådan poetisk text, den eller möjligen den som skriver, förefaller starkt lyrisk på något vis, jag som inte brukar gilla poesi uppställd som den här eller ens innehållet, kan inte låta bli att på något känslosamt sätt frapperas av stilen, att den lutar och vilken lutning det är på känslosamheten.... här ser jag mig nödgad att ta fram näsduken och snyta mig för att något maskera att det är tårarna i ögonens vrår jag fuktar duken med...
2008-06-13

  Bibbi VIP
Exakt så där har jag det också. En väldigt bra beskrivning.
Applåd och bokmärke!
2008-06-11

  genni VIP
Samhörigheten finns där, känner likadant, är så glad att jag \"träffat\" Dig, Kram
2008-06-06

    Bim
Fin hyllning till dina skrivarvänner,-håller med om mycket du har skrivit här;hur man funderar vilka dom är etc,-hur som helst så fyller poeter.se även funktionen för sammanträffande,utan möte,-som slår väldigt väl ut.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O