Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

din tunga en karta
över mina zoner
ändå
jag var aldrig mer vilsen än då

du bara log
alla nätter mina händer sökte
viskade
älskling

allt går inte att ta på




Övriga genrer av KeL
Läst 859 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2008-06-06 19:02



Bookmark and Share


  dopehat
det är otroligt hur du kan få in så mycket känsla och bilder på så få ord. ett mästerverk!
2008-10-13

  aol
vilken slutrad suverän dikt
2008-07-23

  papessa
väldigt bra speciellt allt går inte att ta på
2008-07-13

  lyckeli
tycker om......
2008-07-04

  aftermath
slutraden lyfter de övriga raderna snyggt
första stycket blänker fint
2008-07-02

  Quasimodo
Beröring till det som var och kändes, ibland som en dröm i verkligheter !!!
2008-06-30

  Alfie M
Åh, så sorgligt och fint.
2008-06-14

  stella
Öppning som fångar likt en bläckfiskarm. Ett koncentrat av klass!
2008-06-10

    ej medlem längre
Den här tilltalar mig stort:)
Det finns ett djup i oss som även det
behöver beröring.
Förbaskat snyggt skrivet!
2008-06-09

  Bjarne Nordbö
Den satt som smäck. Rätt in gick den. Starkt koncentrat.
2008-06-08

  Kristina Wallbing
SÅ STARKT!! Första versen; vilken originell bild!
Och slutet; nej, sannerligen!
2008-06-08

  Lena Renman
Mycket bra skrivet och visst, allt går inte att ta på!
lena
2008-06-07

  devilsangel
En kanontext!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KeL
KeL