Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga svar utanför mig som inte finns inom mig




Bestäm dig

för

h u r

Du vill leva ditt liv

- Du har bara ett -


Alla gör vi felaktiga

och

ogenomtänkta val

i våra liv


Det viktigaste är

att vi förlåter oss själva

för att

vi valde

som

vi gjorde

och

att vi lär

av våra misstag


Vi kan välja

att ta ansvar

för

vårt liv

och

våra handlingar

oavsett

vad livet har fört med sig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-06 22:50



Bookmark and Share


  karenina VIP
alldeles alldeles sant. en hel bukett klokhet
2008-06-08

    ej medlem längre
Jag kan lära mig mycket av dig!
2008-06-07

    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt och klokt skrivet.
2008-06-07

  anits VIP
Så sant men någon
ser oss,leder oss rätt
2008-06-06

  mare VIP
verkligen, så är det......
2008-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att Svaret med stort \"S\" finns utanför oss.
2008-06-06

  Heiven
filosofiskt kloka ord...
2008-06-06

  Quasimodo
Levnadsklokt och insiktsfullt på livets stig !!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic