Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dammsuga sönder en fjäril

 

 

trasade vingar

sargade spröt

livets nektar

hånler bakom glaset

 

 

 

berövad sin dröm

dör det barn

som aldrig fått flyga

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 513 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-07 12:07



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tungt, sorgligt och träffande. Väl fångat!
2008-08-22

  Tess the mess
Skört och hårt på samma gång.

Fint
2008-06-15

  Jojo
då får man se till att flyga som vuxen

men det är inte lätt
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Ingen älskar ett barn som är starkt /Björn Afzelius/
2008-06-11

  Hannadraken
mmm, bilden är fin. men jag tror att vingar kan lagas. IRL liksom.
2008-06-07

  Göran P Rödholm
Bara titeln är som en dikt i sig. Snyggt.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes