Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog du vägen

Du som skulle stå vid min sida
Och känna hur livet växte
Var tog du vägen
Min älskade

Ju större magen blir
Desto längre bort försvinner du
Jag når inte fram
Mina fingertoppar famlar i luften
Efter dig

Varför drar du dig undan
Nu när jag behöver dig som mest
Nu när det liv vi skapat
Växer inom mig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 531 gånger
Publicerad 2008-06-07 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP