Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drömma är som att så - Somliga frön gror, andra inte





Fördelen med våra bekymmer är

att

de inte stannar för evigt



Genom att påminna oss själva

om

att vi har mycket

att vara tacksamma över


Lär vi oss

att förstå

att Allt

det goda vi har i livet

inte är självklart




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-07 21:43



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra skrivet........
2008-06-09

  ¤Anne¤
lysande skrivet!
2008-06-08

    GaiaKaja
Du fångar alltid i få rader essens av viktighet...du är så klok stela. Och det är skönt att veta att bekymrerna inte behöver vara kvar för evigt! kramar från din skrivarvän sara
2008-06-08

  Quasimodo
Talande för gåvan livet och det som blir, att inget är självklart och inget kan tas för givet !!!
2008-06-08

  karenina VIP
väldigt kloka ord
2008-06-08

  Teresia Ridell
Ja absolut borde man tänka allt mer på vad man har än vad man saknar !!
Mycket fin o klok text !!
2008-06-08

  Kristina Wallbing
Klokt och sant! Jättefin titel!
2008-06-08

  anits VIP
Man vet inget om
dagar som kommer
så fånga dagen
2008-06-08

  häxanmara
Inget är själv klart,bra skrivet.
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Det finns olika slags jordmån.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic