Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudvågorna kom loss.

 

 

Anade ett andetag

 en

melodi från hjärtats

djup

 

Djupets kärna väkte

till sjungande musik

 

 

Livet är här

sjung och dansa

 till livets melodi

 

Melodin som förbinder oss

till livets kärna

 

Kärnan som finns

i varje ton

 

Tonerna  dom ekar

till tid och rum




Fri vers av häxanmara
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-08 01:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Härligt! Den här är så attans mysig och åååh dessa ljuva toner!
2008-06-08

  Sladjana Zubcevic
\" Livet är här

sjung och dansa

till livets melodi \"

V A C K E R T
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara