Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns sånna som du

Har försökt läsa mig till
att inte tappa hoppet

när jag är hel
kommer kärleken

kärleken kan inte göra mig hel
den är en karisma
runt en sluten aura
om min rädda kropp

igår satte du dig där brevid mig

du
som tänkte
som jag

du gör det jag har i mina drömmar
du lever som jag finner lugn

visste inte att det fanns
själar som du
kvar
till att glädja mig

Du
som vill dela ögonblick
som är så vackra

för vackra
att besitta själv

kan inte hjälpa
att jag hoppades att du såg mig
trots att jag inte får tänka så

du vet inte allt som jag bär på
du tror nog jag var grön

hoppas du såg under mitt skinn
hoppas du var på riktigt
hoppas det finns fler änglar
som du




Fri vers av MinnaSofia
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 09:37



Bookmark and Share


  loren
jag läser både längtan , hopp
och en djup självinsikt.

härligt poetiskt skrivet

"kärleken kan inte göra mig hel
den är en karisma
runt en sluten aura
om min rädda kropp"

till

"när jag är hel kommer kärleken"

jag tror det finns hopp om man har en sådan självinsikt
det kommer en vacker dag, om det inte har kommit redan

tack för läsning
2008-07-05

  loren
jag läser både längtan , hopp
och en djup självinsikt.

härligt poetiskt skrivet

"kärleken kan inte göra mig hel
den är en karisma
runt en sluten aura
om min rädda kropp"

till

"när jag är hel kommer kärleken"

jag tror det finns hopp om man har en sådan självinsikt
det kommer en vacker dag, om det inte har kommit redan

tack för läsning
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia