Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade förstått direkt

Om jag sa
till min älskade

idag är jag blå

Då vet jag
att han
skulle
le

gå till
flygeln
och spela

my blue heaven

jag får klara
mig med
vetskapen

och
minnet av
hans underbara

leende blå

ögon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 18:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt underbara ord om Din älskade.
2008-10-08

  Lena Renman
Så underbart skrivet och om att ha fått detta!
Lena
2008-10-08

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt och romantiskt utan
att vara alltför direkt. Det tycker jag om!
2008-10-07

  © anakreon VIP
Goda minnen
är den lyckligas
guldgruva!

Carl-Erik
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP