Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

Hjälp mig snälla

förinta den där jävla svulsten
som ätit sig fast i mitt jag
och som kallar sig mig själv

formatera hela skiten
och ominstallera allt
utan minnet




Fri vers av Kikhorion
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-08 11:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det skall väl inte vara helt omöjligt
drick litet hembränt sålt vid en vägren
mitt i natten, sålt o bringat dit
av okända, dör du inte så tappar du
nog garanterat minnet av upplevelsen
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion