Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt hjärta och i din själ





Jag finns inte mer


i dina böner


Du älskar mig inte mer



Allt


dränktes


och


försjönk


i tankar


utan tänkande



Jag existerar inte länge

i

ditt hjärta



Jag existerar inte länge

i

din själ



Jag existerar inte länge ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-08 14:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vackert- men du finns- även om känslan är att du inte gör det!
2008-06-08

  Quasimodo
Ord för hur man finns för andra och också det viktiga i att finnas för sig själv i vad man är !!
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Du har ett egenvärde.
2008-06-08

    Lindizz
Har läst raderna flera gånger nu, så starkt och berörande skrivet. Är bortom ord så fint är det.. Kram till dig.
2008-06-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Stela, på vilken
sträng skall jag spela
så Du, blir igen Ditt, hela...
*******************
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic