Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla människor ler på samma språk




Alla människor

vi möter

har någonting

att lära oss

- om vi vill det -



Om

vi tränar bort vår rädsla

för

att misslyckas,


vågar vi desto mer


Ju mer vi prövar

desto större är chansen

att vi lyckas


Den starkaste drivkraften

är

den egna drivkraften



Där

Du inte finner kärlek

- ge kärlek -


och


Du kommer

att få kärlek





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-08 15:28



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket vacker text och tänkvärd
Anna-Karin
2008-06-10

  Teresia Ridell
Vackert !
Håller tyvärr inte riktigt med om det sistnämda.. att man får kärlek av att ge kärlek. visst är tanken vacker och ibland funkar det, men tyvärr blir det långt ifrån alltid så.
2008-06-09

  Ilona _L
Så insiktsfullt och svårt!!!
2008-06-08

  Elaine.S VIP
Tänk så mycket vi kan få....lära oss och ta emot...
\"- om vi vill det -\"
2008-06-08

  Lyckohäxan Enediel
Så sant så! Kärlek kärlek!
2008-06-08

  Cadena
Så vackert Stela. Något man aldrig ska glömma bort att komma ihåg - och som man behöver upprepa för sig själv gång på gång för att minnas.
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte rädd för att misslyckas.
Jag är ett misslyckande.
Sålunda är den rädslan eliminerad.
2008-06-08

    GaiaKaja
\"Där

Du inte finner kärlek

- ge kärlek -


och


Du kommer

att få kärlek\"

JA...ge kärlek!

säger som Kultiration sjunger:...\" agera utifrån hjärtat i första hand\"...

Bara av att ge kärlek så uppfylls du av den och bara därför \"får\" du den...och ännu bättre om den smittas av att andra öppnar sig och även de ger tillbaka! Tycker så mycket om dig Stela och dina visdomar! kramar sara. Föresten väldigt fin överskrift...bara det en dikt!
2008-06-08

  anits VIP
Mycket vackert
2008-06-08

  Björn Karlsson
Bravo
enkelhet lätthet flöde
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic