Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför? Det är inhumant!


männsklig köttkvar=kanibalism?

*

Du min syster flydde lynchmobben
som mördade din pojkvän
och hamnade i Sverige
för att inte själv bli skjuten


Här möttes du av en ny pojkvän
som lovade dig guld och gröna
skogar. Men visade sig vara en
våltäcktsman och kvinnomisshandlare.
Han förnedrade dig ännu mera.


Sedan flydde du för ditt liv, från honom
via migrationsverket, till hemlig ort.
Det var då du ringde mig och berättade
hur hemsk han varit, det visste inte ens
jag som var din vän, när jag lärde känna dig.


Du flyttade tilll mig, skrev dig hos mig och
min man, men sedan så mådde du så dåligt
psykiskt igen, gör du fortfarande...


Dels på grund av alla övergrepp du upplevt
av män i olika skepnader både här och där.
och denl av sveket från vår Svenska stat
som nu tänker utvisa dig, till en säker död.
Varför? De var ju de som hjälpte dig fly
inom landet ju!


Lynchmobben i ditt förra land knäpper dig
på studs så fort fu kommmer hem igen...
det vet alla, migrationsdomstolen med.


Jag undrar vad din förra pojkvän gjorde?Mutade
han ekonomiskt till migrationsdomstolen?
Eller ljög han ihop någon historia som inte är
sann om dig?


För du hade tillfälligt uppehållstillstånd
när ni två bodde ihop, men han hotade
alltid med att han skulle
se till personligen, att du inte skulle få
stannna här i landet Sverige om du
lämnade honom.


Och nu hänger domen över dig och
du har aldrig varit så skör och
självmordsbenägen som nu.


Jag älskar dig!
Men köttkvarnen Svenska staten som
lynchmobb, håller på att mala och sälja
dig som billig köttfärs. De kanske äter
upp dig själva, eller aå säljer de dig
billigt som om-märkt kött i något butik,
men säkert inte på Ica,
de är för smarta för det .
*




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 583 gånger
Publicerad 2008-06-08 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson