Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt skapas två gånger, först i fantasin och sedan i verkligheten





Det är viktigt

vad vi tänker


Våra tankar

blir

våra känslor


och


Våra känslor

blir

våra handlingar


Vi lär oss

någonting

av alla våra misstag

- om vi vill -


Den viktigaste relationen

vi har i våra liv

är

den vi har

till oss själva



Allt skapas två gånger


först i fantasin


och


sedan i verkligheten












Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 431 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-08 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så klokt!
2008-06-09

  mare VIP
..bra tankar om hur det är.............
2008-06-09

  Carola Zettergren
Mycket snyggt detta!!!!Älskar titeln!
2008-06-09

  Quasimodo
Sant och levnadsklokt hela vägen här !!!
2008-06-09

  Mona*
Först i fantasin... kanske samlas där känslor och erfarenheter som bildar tankar.
Sedan verkligheten... att ha den självkänslan som gör att vi vågar tänka positivt.
Gillar budskapet i texten.
2008-06-08

  Heiven
fantastisk...(lite som platon och hans idelära)!!
2008-06-08

  Elaine.S VIP
\"Allt skapas två gånger\"
\"i fantasin\"
och i \"i verkligheten\"

Så är det ofta...och ibland blir
verkligheten inte som fantasin
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om att synden blir havande. Och framföder död.
Hur blir den havande?
Jo, genom att en tanke befruktas...
Det är i tankelivet det begynner...
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic