Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärare med hela handleder

Hej, jag skulle bara vilja berätta en sak för er.Jag är en skärare med hela handleder.Jag vill ha kontroll, kontrolll över mitt liv. Veta vad som händer innan det händer. Veta hur framtiden kommer bli. Men när det inte går som jag vill då skriker monstret inom mig. Ett monster jag har döpt till Bella. Vackert. Men hon är inte vacker hon gör så att jag slår mig själv och om jag inte gör som hon säger då äter hon upp mig inifrån. Hon börjar med hjärtat för att jag ska bli känslokall. Och jag är lite känslokall för jag skär mig inte. Jag är rädd för död, blod och smärta. Hon tar därför en liten bit av mitt hjärta varje gång hon vill att jag ska skära mig men jag gör det inte.
Att titta på andra människor, glömma bort sig själv, undra över hur deras liv ser ut älskar jag. Hur mår de? Hur känner de? Har de ett monster inom sig?Och varje gång jag ser ett barn leka hoppas jag att de tar vara på den bekymmerslösa tid de har kvar, att de inte har ett monster inom sig och att om de har de att de också är rädda för död, blod och smärta, så att de inte gör sig mer illa än de behöver. Att den ända smärta än när de skrapar knät mot asfalten.
Mvh // Det sanna jag




Fri vers av Gamen
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 19:59



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
Wow riktigt stilfullt!
Mitt monster heter Per,eller han kanske är mitt alterego föresten xD Per och Bella kan ju bestämma lekträff,nu skämtar jag alltså men mitt alterego heter faktiskt Per och han är fyra år,leker med baridockor i smyg och kan bli en jobbig jävel om Ken våldtar barbie.
Ingen konstrukitv kritik bara beröm,jag gillar verkligen slutet!
2008-06-24

  CaPsyco
Alla har väl monster inuti sig..? I alla fall ja, och du, och hon som komenterade innan mig. Vi borde väl bli en majoritet?
Fint skrivet, hoppas allt blir bättre snart
2008-06-08

  inutimonster
det känns verkligen som om man läser \"dig\" och det är ärligt och rättpå. det gillar vi. mvh // någon som också har ett monster inuti.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gamen