Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

Det klassiska skär igenom mina öron.
Oväsenet slår mitt hjärta.
Tårarna kommer men jag stänger av känslorna.
Rör huvudet i takt med musiken.
Trans.
Förtrollad.
Njuter.
Analyserar utseendet.
Lyssnar på tonerna.
Överlämnar mig till musiken.




Fri vers av Gamen
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen