Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gemenskap med massan genom anonymiteten


Ensam i folkvimlet
anonym



i massan av människor
i sorlet
utan att behöva tala



i gemenskap
med alla
utan krav



bara vara där
förjagar
min ensamhet




Fri vers av Nic
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-07-02 00:27



Bookmark and Share


    Idun 1
Denna gemenskap kan upplevas i massan på en musikkonsert eller fotbollsmatch. Rent euforiska känslor... i folkvimlet :)
2005-07-02

  Almaz
Detta känns igen.. Det kan var riktigt skönt ibland!
Skön rytm, det blir ett lugnt tempo som framhäver betraktaren i berättaren..
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic