Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonkast, några ord och kroppen reagerar så här...


Flört

I ditt leende
stannar tiden
galenskapen
gräver ett ras

din hand
mot min kropp
och venus vrider
hjärtat vått




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 392 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-09 10:10



Bookmark and Share


  * Ammi *
Hääääärligt!
2008-06-13

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och mycket berörande.
Skickligt. Lite nytt grepp av dig anar jag i denna texten!
2008-06-10

  Bodil Sandberg VIP
Helt fantastiskt vackra rader Fredrik..härligaste åtråsdikt!!!!!applåder!!!
2008-06-10

  Ann-christin
Kanon bra skrivet,Kram vännen
2008-06-09

  anits VIP
Vackert
2008-06-09

  anits VIP
Vackert
2008-06-09

    Maria Malm
Stnd och känsla, snyggt fångat.
2008-06-09

  Hildegun Relefors
Grattis till känslan och skriften
2008-06-09

  Cris
wow! snyggt fångat.
2008-06-09

  Elaine.S VIP
Wow!! så vackert...
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö