Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände nu

Jag minns det tillfälle mitt hjärta brast
I tusen skärvor så små
Jag försökte kväva min längtan och sorg
Men det var mer än jag kunde förmå
Mitt inre är som en kall, grå borg
Befolkat av en enda trast




Fri vers av n@
Läst 370 gånger
Publicerad 2008-06-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n@
n@