Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna fick min dotter inramad i gåva på sin ettårsdag, av sin mor...


All ömhet är din


Nybadad, sömnig
och håret är vått.
Ny ren pyjamas
du doftar så gott.

Vällingfull mage
nu suckar du tungt
tappar sen flaskan,
nu sover du lugnt.

Kysser sen kinden
så len emot min
viskar min kärlek
all ömhet är din.




Fri vers av Jessica Olsson VIP
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 23:17



Bookmark and Share


  friheten
Mycket vacker och bra
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP