Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stjärnklar natt på senhösten...


Natthimmel



Stjärnornas glitter i natten
ger världen en sagolik bild.
Likt sköra kristaller i mörkret
små kikhål till himlens mystik.

Månskärvans silvriga skepnad
ses speglas i ögon och hav.
Ett fäste för längtan och drömmar.
Magnetisk och skimrande klar.




Fri vers av Jessica Olsson VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-09 23:19



Bookmark and Share


  häxanmara
O så bra skrivet ,vackert.
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP