Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att vi älskade varann

Jag önskar att du var min och
jag önskar att vi älskade varann
att vi såg varann i ögonen och
att du sa jag älskar dig älskling och
att jag sa ja jag vet och jag älskar dig med älskling
jag önskar att det var vi som lade oss intill varann 
om kvällarna och jag önskar att det var vi
som flätade fingrarna
och jag önskar att det var vi
som älskade om nätterna och sen somnade
med vetskapen om att vi älskade varann
att vi vaknade tillsammans på morgonen
och bådas första känsla var glädje över
att det var vi och att vi var varandras
och att dagens första ord till varann var
god morgon darling, har du sovit gott
och att vi verkligen brydde oss om svaret    
jag önskar så att det var vi
jag önskar så att det var vi
som kände så starkt att våra hjärtan brann
jag önskar så att vi älskade varann




Fri vers av Vickin
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-09 23:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så kärleks längtan väl förmedlat genom den texten...och endast den som vågar längta kan gå i längtans uppfyllan...
2008-06-22

  Kakaan
Vackert!! =D
Hoppas din önskan slår in
2008-06-15

  glittertindra
önskar man något tillräckligt starkt kan det falla in... vackert skrivet om dessa starka önskningar...
2008-06-11

    ingvar VIP
Det är mycket roligt att finna att en text som denna, som lätt skulle kunna kännas litet banal, absolut inte gör det. Du lyckas, på ett mycket skickligt sätt, undvika alla \"plattityder\" kanske främst genom att Dina känslor och önskningar hela tiden är så starka att Din dikt nästan \"brinner\". Särskilt roligt att läsa sådant! Dina rader når långt! En mycket fin kärleksdikt i sitt slag!
2008-06-10

    Issand. VIP
ohja, vem gör inte det
2008-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Det var så jag trodde att det skulle bli en gång...
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vickin