Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte vissa saker, få stanna dolda i mörker?


Upplyst

Vad händer imorgon?

När bubblan brister

Ord framlockade av nattens mörker.

Ändrar karaktär i solens skarpa ljus.

Alla våra obehag
Dolda av mörker
Uppdagas

Jag bävar...
Jag är rädd...




Fri vers av Kaylie
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 01:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag med...
Och jag vet precis vad du menar.
Jag tog upp det i min senaste dikt, \"Dårens lott\", som jag faktiskt skrev strax innan jag läste denna.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie