Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Eden


Jag har drömt
om en skälvande känsla
Den fann jag
vid en porlande bäck,
vid en röd stuga,
vid kanten av en björkskog

Där har livet
sin Edens trädgård
och där får Adam sin Eva
Där finns inga farliga ormar
och där behöver ingen
syndernas förlåtelse




Fri vers av Mathias
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-07-02 15:50



Bookmark and Share


  madinsane
finns det plats för en till?
2005-07-02

  Almaz
Åh, vilken fin en! Jag gillar denna drömska sagodikt som med sin enkelhet öppnar dörrarna till hoppet och ljuset. Det är lite vemod över den samtidigt.. Med tanke på realismen som görs medveten.
Mycket vackert skrivet!
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mathias