Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snart jag nådde fram till hans enhet


blev jag en fågel

vars kropp bestod av enhet

och

vars vingar var av evighet.


Det var

som om någonting

hände i mitt hjärta

och

jag blev glad

och

fann välbehag i det.

JAG KÄNDE INTE MER RÄDSLA!

Jag har blivit

den jag älskat

och

Den jag älskar

har blivit jag


och


Jag vet nu

att Du vid havet

väntar på mig


Du väntar på mig ...


Ekar ropet

ur osynligheten


ensam med den Ende

den Ende


Från och med nu

kommer det alltid


vara Du

när jag blundar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 485 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-10 07:02



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Njutbar och vacker text som känns!
2008-06-12

  Aisha VIP
...mycket fint och trosvisst....!
tycker allra bäst om de fyra sista raderna...
kram från Aisha
2008-06-12

  Fånga dagen
Mycket vacker text :)
Anna-Karin
2008-06-12

  Havsbris
igen???
ahhahahah
du vill inte ha annat nu
grattis!! ;o)
2008-06-12

  Nasrin
Vackert!
2008-06-10

  jojanni
Fantastiskt bra, härlig känsla hela vägen!! Den här bokmärker jag!
2008-06-10

    Mr.painter
Stål säker text absolut talbar riktigt braa
2008-06-10

    mr cloud
fantastiskt : O
2008-06-10

  Elaine.S VIP
En underbar text och slutet är så vackert...
2008-06-10

  Carola Zettergren
Urtjusigt!!!
2008-06-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt och nära. Skön avrundning i slutraderna.
2008-06-10

  Cadena
Jättefint Stela. Ja gillar särskilt: Från och med nu /kommer det alltid /vara du /när jag blundar.
2008-06-10

  Havsbris
jaa, många möjliga
tolkningar där...

Den älskad, alltid,
vem som helst kan
vara den... på Jorden
eller Himlen, kvar eller
inte; men alltid i hjärtat
och minnen!!

Vackert fångad, mjuka
ord och lättnad i dina
verser, acceptance?!
2008-06-10

  Quasimodo
Fint och berörande !!!
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Den Ende...Han som är En och odelbart En...
2008-06-10

  berxper
Åh.... så fint!
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Denna dikt skulle kunna vara riktad till Gud...
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic