Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på spaning efter en välbekant syn


den forskande blicken
vandrar mellan andras syner

ibland leende
med ömhet
vänskap

ett vädjande
efter mänskligheten i den andra




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah