Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens följder


Först kom frihetens euforiska lättnad


Sedan kom frihetens lättnad
kombinerad med
det förflutnas tunga bagage


Sedan kom frihetens lättnad
kombinerad med
det förflutnas tunga bagage
och framtidens orospaket


Så onödigt betungande!
Nu slänger jag
det förflutnas tunga bagage
och framtidens orospaket
på sophögen

och sparar Frihetens lättnad





Fri vers av Nic
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-07-02 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic