Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och Nu




Det är viktigt att sätta ord

på våra känslor


Förlåt dig själv

för det

som har varit


och


Säg förlåt

till

de människor

som

du har skadat eller sårat



Vårt liv

är

HÄR och NU


och


Bara vi

kan välja

vad vi vill göra

med det


Tiden går ...


Värdesätt vartenda ögonblick


och


värdesätt det

ändå mer

när Du delar det

med en person

som betyder mycket

för Dig


så mycket

att

Du just delar din tid

med denna person


och


Tänk på

att

tiden inte väntar

på någon


därför


Lev livet

min vän


Tiden går ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 487 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-10 18:00



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Levnadsvist och träffsäkert.
2008-06-11

    Mr.painter
Väldigt braaa
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
Säg förlåt

till

de människor

som

du har skadat eller sårat
2008-06-11

  Nasrin
Att kunna säga förlåt och kan förlåta är en konst : Du har skrivit mycket vackert!
2008-06-10

  Havsbris
carpe diem,

älska livet om du
vill att livet älskar dig!

sanna ord, som jag
hoppas du följer och
alla de som ser det
positiva i mörkret!!

ibland räcker det med
ett leende, så ljuser
livet inom en...

utmärkt skriven vännen
som alltid ;o)

stor kram
2008-06-10

  anits VIP
Fånga dagen här och nu
morgondagen vet vi inget om
2008-06-10

  jojanni
Tänk på att tiden inte väntar på någon...läskigt, men sant. Bra!
2008-06-10

  J A Nicander
Klokt och nu-medvetet reflekterande om det som borde vara så självklart och lätt, men inte är det. BRA!!!
2008-06-10

  mare VIP
..kloka ord.....att ta tillvara på livet............
2008-06-10

  Fånga dagen
en underbar text om livet
så sant sådant är livet

Carpe Diem
jag är och finns precis just nu
Vi är en del av världen som delar med
miljarder andra
Alla är lika värdefulla

Anna-Karin
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Allt vi har är här och nu, som Lustans Lakejer sjöng.
2008-06-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förlåt helar både
den som säger det
och den som får det!
Du har rätt, ta väl vara
på Din tid, här, den går
inte, i repris tyvärr... .. .
2008-06-10

  anits VIP
At säga ordet förlåt
är för många så svårt
men ett ärligt förlåt
det är det bästa vi
kan ge varandra,när
vi orätt mot någon
gjort eller sagt
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic