" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Om jag slutade att bry mig

 

skulle du fortfarande älska mig...

 

 

Sån är du

 

 

Hur skulle man nånsin kunna sluta bry sig

om något så

vackert...

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-10 18:48



Bookmark and Share


  jojanni
Vackert!! Applåd :D
2008-06-13

  Teresia Ridell
Osjälvisk kärlek...som den man ger till ens barn... Fast visst får man ofta uppskattning tillbaka.. Vad de än gör, finns man där och älskar till vilket pris som helst.
Vackert !
2008-06-11

  Bibbi VIP
Underbara kravlösa kärlek.
Applåd och bokmärke!
2008-06-11

  Nasrin
ovillkorligt kärlek! VACKERT!!!!
2008-06-11

  noname_realmind
Kärlek utan villkor... Härligt!! :))
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Verkligen sant!
Gud förblir trofast även om vi är trolösa, säger Skriften.
Tänk, Han har stått ut med mig i snart 24 år!
2008-06-10

  genni
...fint skrivet...
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O