Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det en försommarkäll


Försommarkväll

Mörka regnmoln i öster
drar bort och himlen blir klar.
Det doftar av fuktiga marker
som torkas av falnande ljus.

Ängarnas försommargrönska
och trädens nyspruckna löv
färgas i guld utav solen
som sjunker så sakta i rött.








Fri vers av Jessica Olsson VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP