Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ord & junivindar

Junivindar
den som kysser dig ser att det som går igenom dig är mer än bara ord
björken lät sig så röras i vinden
de små viskningarna fick bladen att prassla lite försiktigt
den lena vinden som först verkade så skrämmande
det började ringa som små klockor i grenarna
nu viskande till sig själv undrande om inte vinden kommer igen

Små ord
den som ser mer än bara ord finner sitt inre jag
ordens former kan inte ses men bara beröras
ord är sådant som inte berör
beröring är det som består
när fågeln flyger så ser den ingen vind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 Vad ska jag göra nu?
                                                                 fånga daggens droppar
                                                                 bida din tid
                                                                 ge mig din kraft




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 15:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En mycket intressant och vacker poesi. Med djupa stråk förundras man över hur du ställer allt i ett nytt ljus med dina underfundigheter så briljanta!
2023-01-27

  Junitvillingen
Ooops, det var 116 läsningar...varifrån fick jag 147? Kanske från en annan av dina texter som jag precis läst och kommenterat? Men - "whatever", denna borde haft massa kommentarer iaf!!:-)
2009-06-13

  Junitvillingen
Så skön poesi! Du flätar samman orden på ett mästerligt vis, får till helt underbara & tänkvärda texter. Men 147 läsningar och ännu ingen kommentar - hallå Poeter, var är ni?? Ut med språket om denne poets så fint formulerade poesi!!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP