Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samma tid, samtidighet i noll tolerans


Samtidighet

det enda obrukbara
tvunget och hårt, fast i strupen
glödheta flämtningar från
falska läppars fukt

det enda obrukbara
svårfångat och flyktigt, försvunnet
svala blickar från
blodsband som brustit


-


Du skrattar högt
alla hör dig, ser dig
smittande ögonblick
i för stora kläder

Jag smyger runt
ingen hör mig, ser mig
svidande tankegång
i en för stor själ


-



svindlande lätt
bleknar bort
obetydligt och svagt

röda baklyktor
rundar hörnet
mörk regnvåt gata

andetag stulna
slutna inom
aldrig upptäckta


-



allt jag vill är att
betyda något
för någon
någonsin

samtidigt

blind
stum
döv


samtiden är din
jag står bredvid
utanför
samtidigheten
tickar under klockorna
i din värld



samtidigt















Övriga genrer av Din Mormor
Läst 466 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-11 19:54



Bookmark and Share


  Eric R Ström
instämmer med föregående kommentator
2008-06-16

    Din Mormor
Alltså, jag kan knappt fatta hur jävla bra jag är liskom... Fett ägandes och rockar fan helvetes mycket alltså... shit mannen, fattaru... fett ägandes. Som karate i taxin, eller som när kärringen på Stora Gatan sket ner sig och trodde det var julafton... fan, det var feta grejer det... shit mannen... ÖKA! För helvete!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor