Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kondoleanser används vanligen vid dödsfall, man \"beklagar sorgen\" . en del kanske finner det lite stötande, men undertecknad fascineras av detta vackra ord...


K O N D O L E A N S E R ! (1)

Jag vill framföra mina kondoleanser
till alla instanser
vill ge dem chansen
att återfå sansen

Ja, alla mina kondoleanser
vill jag ge till U-ländernas barn
de får sällan chanser
att använda kunskapens kvarn

Och fler kondoleanser
vill jag ge till USA
och svarta \"sorgkranser\"
dem jag ej krusa

Många kondoleanser
jag skickar till FN
för deras \"seanser\"
i världspolitiken
Förhalningar
Övertalningar
Bordläggningar
Resultatlösa överläggningar

Vill också skicka kondoleanser
till Sveriges ledarjunta
Minister Reinfeldt med \"Fansen\"
tömmer snart Statens \"Plunta\"
och vi andra tittar hjälplöst på
medan orättvisorna mot oss slå

Ja, många kondoleanser finns kvar
dessa jag ,till framtiden, spar.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 4789 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 21:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att du har läsare behöver man nog inte varken förvånas över eller se med avund på. Du skriver på ett sätt som gör läsaren nyfiken på vad som skall komma härnäst. Det är nog både vad du upplevt under din år på nacken, såväl som din bredd som lockar publiken.
2012-07-13

  Mats Henricson
Måste, lite senkommet, uttrycka min oförställda belåtenhet med att denna lilla "pamflett" lockat (och lockar) en så pass ansenlig läsekrets !
2011-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Huka er i bänkarna
för nu laddar Mr H
den farligaste bössan
den laddas med med:
ORDPATRONER >>>>!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska