Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rannsakan


Kärlekens ansvar

Kommer som en snöboll i nacken

Efter att ha klivit av lustens galoppsadel

Piskan som jag slagit blodig mot lustens objekt

Är kladdigt dränkt i mitt eget blod

Svetten droppar från mitt ansikte
Rinner längs ryggen ner i blöta kalsonger

Mina fingrar har blodiga blåsor ifrån piskans handtag

Framlutad med händerna mot knäna

Andas jag häftigt
ryggen häver sig vid inandning

Måste jag kämpa så hårt?




Fri vers av RogerIvan
Läst 748 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-11 22:29



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vet du jag ser dig framför mej ..ja allafall poetjaget...som står framåtlutad med de sargade händerna mot knäna..flämtande och ångestfrustande...kämpar för sitt liv..mot onda sanningar..snyggt min vän!!!!!
2008-06-14

  RogerIvan
Hmmm...
Vad föredrar du Larz utav dina två alternativ?
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Är detta en kombination av s/m och samvetskval?
2008-06-12

  Elaine.S VIP
\"Kommer som en snöboll i nacken\" det är man ju aldrig beredd på ...och man måste vända sig om för att se, vem som kastade och varför....här finns frustration, ångest och längtan om insikt över sin egen reaktion...
2008-06-12

  Lena Krantz VIP
Övergångar är alltid svåra
det är därför det till och med finns riter för det i många kulturer!
Men piskan kanske kan symbolisera en slags rit...*funderar*
Himla bra skrivet du!
2008-06-12

  LassO
lust kan bli njutånger... och i värsta fall, Harmånger...
2008-06-12

  Carola Zettergren
Stark känsloförmedling som bara den..Ansvar är allvarliga grejjer!
2008-06-11

  Ilona _L
Om det är ansvaret som tynger dig,
att behöva \"kämpa\" så hårt...
Vete tusan om det är det rätta!

Mmm, ångesten lyser mellan raderna!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan