Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du är

Varje år
flyter på
men jag slänger
till dig
en del
av tankarna
kring min dag

Det är bara
det,
att idag...nu,
är jag visare...ovet
att
du förblir
där du är

och inte
ett steg
närmare...mig




Dagbok av Heiven
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-06-13 00:47



Bookmark and Share


  Peppe11
En av de bra sakerna med denna sajten... Är att när man allra minst anar det så stöter man ihop med någon som har något att säga tll.. just mig.
Det behöver inte vara jätte jättemycket, det kan räcka med en mening eller några ord.
Du träffade mig som en prickskytt rakt i medvetandet med
du förblir
där du är

och inte
ett steg
närmare...mig..
Det är såå enormt bra, och jag bugar mig och tackar så mycket..
Ska bokmärka din dikt, och läsa mer av dig.
Kram P
2009-01-30
  Heiven
Heiven