Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ont




Allt

som jag ser

omkring mig

Allt är glädje

Allt är lycka



men



Allt

som jag rör

gör ont

och

bara ont




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 375 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-12 07:41



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Lika vackert som smärtsamt!
2008-06-12

  Fånga dagen
stark text bravo
2008-06-12

  Havsbris
inte allt är glädje,
och inte lycka heller,
tyvärr... men vi ska
inte prata om det!

underbar skriven,
känsla du överför,
kan man känna,
jag tror inte heller
att allt är så mörkt
om du öppnar ögonen
finns även positiva
saker i det negativa...

jag vill bara uppmuntra
dig, vet inte vad mer
kan skriva...

kram
2008-06-12

  genni VIP
känner igen känslan
2008-06-12

  Quasimodo
Glädje och smärta för så mycket och samtidigt, känns igen för tillvaron och varat !!!
2008-06-12

  mare VIP
..det inre lider.....fast ytan är gladare.....det kan göra ONT !!
2008-06-12

  Nasrin
sant och tankevärda ord! vackert!
2008-06-12

  Heiven
ajdå,,,fint beskrivet,,men smärtsamt
kram på dig
2008-06-12

    Saulus
Ja, jag vet hur det känns! Vårt liv är vårt egen Via Dilerosa. En smärtans väg och vandring. För övrigit känns det just så som Lars Gustavsson säger; \"allt jag tar i blir bara skit!\"
Jag tror som så; \"Konsten att vara lycklig, är att äga gåvan att se andras glädje!\" Det är inte så lätt att glädjas under smärta.
2008-06-12

    Mr.painter
Braa
2008-06-12

  * Ammi *
smärtsamt ..
2008-06-12

  anits VIP
Känns vemogigt
at läsa
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
En gång sade jag att jag är som kung Midas, fast tvärtom: Allt jag rör blir skit.
2008-06-12

  Elaine.S VIP
Påtagligt smärtsamma ord som känns att läsa...
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic