Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
– En hyllning till gravitationen Publicerad första gången 2008-04-10 kl 14:44


Håll fötterna på jorden


När man hittar en öppnad bag-in-box
utan att slå upp ett glas
När man sitter hemma med en bok trots fulla vänners tjat
När man får en kyss i nacken men inte vill ge något svar

Då är man tillfreds

Och det är inte ofta









En pava rött för glömskan
Fint folk mot ensamhet
Sex är kärlek om så bara min egen
eller den andres för ett litet tag och det är bättre
för min egna är ingenting att ha
Har jag hört

Det är lättare att glömma abstinensen nästa dag
för jag lever i nuet, som man ska

Precis som alla säger att man ska

Man behöver tydligen inte backa för att inte gå för långt
Det räcker med att stanna upp
Och stanna kvar
Och andas







Nu är jag tillfreds






Fri vers av Skalet
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-06-12 09:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag fungerar så att ju mer de tjatar, desto hårdare vägrar jag.
Tjatar de inte vägrar jag i alla fall.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet