Vissa saker går inte att sopa under mattan...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa saker går inte att sopa under mattan...




Känslomöte

Kallar mina känslor till möte

belöning utfärdas förstås

till de som får undan all bröte

och förrädarna ibland oss...

 

 Dom ställer till det och tar bara plats

förvillar och förstör

Vill åt hjärtat, den här kroppens palats

saboterar efter humör...

 

För att få någorlunda ordning på sikt

måste här städas ur

För kroppslig balans och tillförsikt

krävs lite mer än bara tur...

 

Detta är numera ett Guds tempel

så gör vad som krävs

Ni måste föregå med gott exempel

innan anden i mig kvävs...

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 14:57



Bookmark and Share


  jojanni
Hmmm intressant...måste känna på den här lite...spännande! :)
2008-06-13

  Bibbi VIP
Jag brukar praktisera Rom.12:1,2 när jag städar...
\"sinnets förnyelse\" är väldigt viktig.
Applåd!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O