Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren här nere är fin. Folk ser coola ut med solglasögon och tänker \"i kväll får jag napp\".


Sommarfiske

Bohus klippor så soldränkta
Bikinisnitt
Låga
Vågat tänkta

Ligger naken på en sten
flaggan i topp
i solens sken
Fluga på min snopp
Bort !
Jag vill ha
någon annan (bikinibrud)
mellan mina ben

Långt borta är vinter, regn och rusk
Man glömer chefen som mest av
allt var en slusk.

Billiga rim
Det gör ingenting
allt är tillåtet
när man
krokar i sommarens stim.




Fri vers av SportPoeten.
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 17:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så fick jag mig ett gott skratt denna augustikväll - och det är minsann inte att förakta!;-))
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SportPoeten.
SportPoeten.